الرئيسيةالتسجيلدخول
دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر
المواضيع الأخيرة
» تعلم بسهولة كيفية استخدام برنامج الجرافيك FREEHAND
الأحد يناير 13, 2013 1:25 pm من طرف Hassan Sayed

» برنامج الفوتوشوب الإصدار Adobe Photoshop cs2 9 me
الجمعة يونيو 18, 2010 4:50 am من طرف mohammed

» مبرووووووووووووووووووووووووووووووك
الثلاثاء أبريل 27, 2010 11:51 pm من طرف حسن كباره

» تهنئه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
الثلاثاء أبريل 27, 2010 11:48 pm من طرف حسن كباره

» الدوري المصري موسم 2009 - 2010
السبت أبريل 17, 2010 6:33 pm من طرف Admin

» مانشستر في نهائي دوري ابطال اوروبا - فيديو
الأربعاء أبريل 07, 2010 5:10 pm من طرف حسن كباره

» البرازيلي فابيانو مهاجم اشبيلية يتصدر قائمة هدافي الدوري الاسباني
الثلاثاء أبريل 06, 2010 9:31 am من طرف حسن كباره

» دوري ابطال افريقيا 2010
الثلاثاء أبريل 06, 2010 8:31 am من طرف حسن كباره

» تم إضافة خدمة إرفاق الملفات
السبت أبريل 03, 2010 1:10 pm من طرف حسن كباره

بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Admin
 
elkontessa
 
باسم منير
 
حسن كباره
 
BLaDeR
 
الفرعون
 
سمراء النيل
 
santous4
 
H@bHob
 
hdhood
 

شاطر | 
 

 شيش طاووق....

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
elkontessa
نوبي ممتاز
نوبي ممتاز
avatar

عدد الرسائل : 146
تاريخ التسجيل : 05/04/2008

مُساهمةموضوع: شيش طاووق....   السبت مايو 24, 2008 9:33 am

النهاردة حطيت لكم صورة شيش طاووق عملته امبارح على العشاء وطلع لذيذ جدا يارب يعجبكم

ودي الطريقة:
طبعا بعد ما بنخلي الفراخ سواء صدور او اوراك ويفضل الاوراك طبعا نقطعها مكعبات

وبعد كده نجهز التتبيلة

وانا تتبيلتي عبارة عن
كوب زبادي
معلقتين مسطردة
بصلة مفرومة
3فصوص ثوم مهروسين
معلقتين زعتر ناشف
معلقة صلصة طماطم
توابل(فلفل وكمون وحبهان وملح)
معلقتين زيت زيتون
عصير ليمون او معلقه خل
الطريقة :

نتبل قطع ومكعبات الدجاج بالتتبيلة بعد ما نخلطها كلها مع بعضها ونسيبه في التتبيلة ليلة كاملة او على الاقل ست ساعات والله انا سيبته اربع ساعات وطلع جميل جدا

المهم انا غالبا بعدما بشيله من التتبيله بحطه في اسياخ خشب واحط معاه فلفل اخضر وطماطم وبصل مقطعاهم مكعبات بس ده لما هكون هعمله على جريل

لكن المرة دي رصيته في صاجه وقطعت معاه شرايح الفلفل والبصل والطماطم وحطيتهم معاه في الصينيه

وبعدين حطيتهم على البوتجاز من فوق وغطيتهم شوية لحد ما ينزلوا المية بتاعتهم وبعد كده غطيتهم فويل ( ورق قصدير) ودخلتهم الفرن وبعد نصف ساعة كشفت الفويل من عليهم وسيبت وشهم يحمر من فوق وقدمته مع ارز وسلطة وخضراء بس ما صورتهم

وهاي صورة الطبق الرئيسي
[IMG][/IMG]



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
شيش طاووق....
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
النوبه حضارة وتاريخ :: صحتك في الميزان :: مــطــابــخ :: ركن الاطباق الرئيسية-
انتقل الى: