الرئيسيةالتسجيلدخول
دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر
المواضيع الأخيرة
» تعلم بسهولة كيفية استخدام برنامج الجرافيك FREEHAND
الأحد يناير 13, 2013 1:25 pm من طرف Hassan Sayed

» برنامج الفوتوشوب الإصدار Adobe Photoshop cs2 9 me
الجمعة يونيو 18, 2010 4:50 am من طرف mohammed

» مبرووووووووووووووووووووووووووووووك
الثلاثاء أبريل 27, 2010 11:51 pm من طرف حسن كباره

» تهنئه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
الثلاثاء أبريل 27, 2010 11:48 pm من طرف حسن كباره

» الدوري المصري موسم 2009 - 2010
السبت أبريل 17, 2010 6:33 pm من طرف Admin

» مانشستر في نهائي دوري ابطال اوروبا - فيديو
الأربعاء أبريل 07, 2010 5:10 pm من طرف حسن كباره

» البرازيلي فابيانو مهاجم اشبيلية يتصدر قائمة هدافي الدوري الاسباني
الثلاثاء أبريل 06, 2010 9:31 am من طرف حسن كباره

» دوري ابطال افريقيا 2010
الثلاثاء أبريل 06, 2010 8:31 am من طرف حسن كباره

» تم إضافة خدمة إرفاق الملفات
السبت أبريل 03, 2010 1:10 pm من طرف حسن كباره

بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Admin
 
elkontessa
 
باسم منير
 
حسن كباره
 
BLaDeR
 
الفرعون
 
سمراء النيل
 
santous4
 
H@bHob
 
hdhood
 

شاطر | 
 

 كيكة الكريم كراميل ..بالصور

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
elkontessa
نوبي ممتاز
نوبي ممتاز
avatar

عدد الرسائل : 146
تاريخ التسجيل : 05/04/2008

مُساهمةموضوع: كيكة الكريم كراميل ..بالصور   الإثنين أبريل 14, 2008 9:16 am

المقادير



للكراميل
3/4 كوب سكر



للكريمة
2 بيض
2 كوب ماء
2 كوب حليب بودرة
ربع معلقة صغيرة فانيليا



للكيكة
2 بيض
ربع معلقة صغيرة فانيليا
3/4 كوب سكر
3/4 كوب زيت
1 و ربع كوب دقيق
معلقة كبيرة بيكنج بودر
معلقة كبيرة كاكاو (اختيارى)





الطريقة
نشغل الفرن على درجة 180 قبل البدء فى عمل الكيك



للكراميل
نحرق السكر على النار لغاية مايبقى دهبى و نوزعه فى الصينية


url=http://www.0zz0.com][/url]




للكريمة
نضرب جميع المقادير مع بعض فى الخلاط و نصبهم على السكر المحروق


url=http://www.0zz0.com][/url]




للكيكة
نضرب البيض و الفانيليا مع بعض
نضيف عليهم الزيت و اسكر و نضربهم
نضربهم مع الدقيق و البيكنج بودر و الكاكاو و نصبهم فى الصينية







نحط الصينية داخل صينية اكبر فيها ماء
ندخلها الفرن لمدة 50 دقيقة



هنا الصينية بعد ما طلعت من الفرن







بعد ماتبرد شوية ندخلها التلاجة
بعد ماتبرد خالص و تتماسك نحطها فى صينية ماء سخن و نعمل حواف الصينية بالسكينة عشان نتاكد انها فكت
نقلبها كده


[/url
url=http://www.0zz0.com]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
H@bHob
نوبي جامد
نوبي جامد
avatar

عدد الرسائل : 55
تاريخ التسجيل : 05/04/2008

مُساهمةموضوع: رد: كيكة الكريم كراميل ..بالصور   الثلاثاء أبريل 15, 2008 2:05 am

المهم تطلع في الاخر كده
مرسي جدا وهجربها
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
سمراء النيل
نوبي جامد
نوبي جامد
avatar

عدد الرسائل : 64
تاريخ التسجيل : 27/04/2008

مُساهمةموضوع: رد: كيكة الكريم كراميل ..بالصور   الجمعة يونيو 27, 2008 5:25 pm

جميلة جداااااااا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
كيكة الكريم كراميل ..بالصور
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
النوبه حضارة وتاريخ :: صحتك في الميزان :: مــطــابــخ :: ركن الحلويات والمشروبات-
انتقل الى: