الرئيسيةالتسجيلدخول
دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر
المواضيع الأخيرة
» تعلم بسهولة كيفية استخدام برنامج الجرافيك FREEHAND
الأحد يناير 13, 2013 1:25 pm من طرف Hassan Sayed

» برنامج الفوتوشوب الإصدار Adobe Photoshop cs2 9 me
الجمعة يونيو 18, 2010 4:50 am من طرف mohammed

» مبرووووووووووووووووووووووووووووووك
الثلاثاء أبريل 27, 2010 11:51 pm من طرف حسن كباره

» تهنئه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
الثلاثاء أبريل 27, 2010 11:48 pm من طرف حسن كباره

» الدوري المصري موسم 2009 - 2010
السبت أبريل 17, 2010 6:33 pm من طرف Admin

» مانشستر في نهائي دوري ابطال اوروبا - فيديو
الأربعاء أبريل 07, 2010 5:10 pm من طرف حسن كباره

» البرازيلي فابيانو مهاجم اشبيلية يتصدر قائمة هدافي الدوري الاسباني
الثلاثاء أبريل 06, 2010 9:31 am من طرف حسن كباره

» دوري ابطال افريقيا 2010
الثلاثاء أبريل 06, 2010 8:31 am من طرف حسن كباره

» تم إضافة خدمة إرفاق الملفات
السبت أبريل 03, 2010 1:10 pm من طرف حسن كباره

بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
Admin
 
elkontessa
 
باسم منير
 
حسن كباره
 
BLaDeR
 
الفرعون
 
سمراء النيل
 
santous4
 
H@bHob
 
hdhood
 

شاطر | 
 

 بطاطس بالبشاميل

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
elkontessa
نوبي ممتاز
نوبي ممتاز
avatar

عدد الرسائل : 146
تاريخ التسجيل : 05/04/2008

مُساهمةموضوع: بطاطس بالبشاميل   الإثنين أبريل 14, 2008 7:11 am

المقادير كيلو بطاطس
علبة تونة بصل حسب الرغبة فلفل اسود ملح ونصف مكعب ماجي
البشاميل اربع ملاعق زيت نصف كوب دقيق حليب سائل ملح وفلفل وشوية ماجي الطريقة
نسلق البطاطس الى ان يستوي نتركه يبرد شوي وبعدين يقشرو يهرس بالشوكة وعند هرسه نضيف شوية زبدة يمكن ملعقة وقليل ملح و نكون مجهزين الحشو بتحمير البصل جيدا ثم نضيف التونة والبهارات يقلب جيدا
ثم نضع الحشو على البطاطس
ثم نضيف البشاميل ويمكن اضافة الجبن على سطحه او بيضه مع قليل فلفل اسود وملح او بقسماط حسب الرغبة و على فكره ممكن تتعمل بالدجاج المفروم او اللحم بس انا افضلها بالتونة
وتترك في الفرن لمدة نصف ساعة او اكثر شوي حسب حرارة الفرن حتى يتحمر وجهها وبالهنا والعافية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
H@bHob
نوبي جامد
نوبي جامد
avatar

عدد الرسائل : 55
تاريخ التسجيل : 05/04/2008

مُساهمةموضوع: رد: بطاطس بالبشاميل   الثلاثاء أبريل 15, 2008 2:04 am

اديني بقى طريقة البشاميل
عشان عمره ما بيظبط معايا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
elkontessa
نوبي ممتاز
نوبي ممتاز
avatar

عدد الرسائل : 146
تاريخ التسجيل : 05/04/2008

مُساهمةموضوع: رد: بطاطس بالبشاميل   الثلاثاء أبريل 15, 2008 8:29 am

طريقة البشاميل نحط الزيت فى الطنجرة لغاية ما يسخن ثم نضيف الدقيق مع التقليب السريع لغاية ما الدقيق يتشرب الزيت ثم نضيف الحليب السائل شوية شوية ايضا مع التقليب السريع علشان ما يبقى كتل وتضيفى الملح والفلفل وشوية ماجى اذا حبيتى واذا لقيتي البشاميل ثقيل ممكن تضيفى لبن او ماء لغاية ما تلاحظى انه سمكه حلو مش خفيف ومش ثقيل ياريت المرة دى تظبط معاكى وما يبقاش شكلى وحش وردى عليا بالنتيجة واى خدمة يا عسل Smile
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
بطاطس بالبشاميل
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
النوبه حضارة وتاريخ :: صحتك في الميزان :: مــطــابــخ :: ركن الاطباق الرئيسية-
انتقل الى: